Csató: Kettőt nem tudunk egymásnak passzolni, méltatlan ez a teljesítmény – értékelések

2017.04.30 20:31

Vezetőedzőnk úgy véli, a Sopron elleni volt a leggyengébb meccsünk / "Fejben nem vagyunk ott, de mindent megpróbálunk"                                   

A Sopron elleni bajnoki vereség után a két vezetőedző nyilatkozott. Csató Sándor nehezen talált szavakat, Supka Attila pedig fontos győzelem után boldogan nyilatkozhatott.

Csató Sándor: - Nehéz szavakat találni, ez a teljesítmény méltatlan volt a csapathoz. Ez volt az eddigi leggyengébb meccsünk. Nagyon jó, harcos ellenféllel találkoztunk. Azt viszont rossz látni, hogy nemhogy hármat, kettőt nem tudunk egymáshoz passzolni, folyamatosan odaadjuk meg visszaadjuk a labdát az ellenfélnek. Kialakítjuk a helyzetet, kihagyjunk, kontrázik az ellenfél, gólt kapunk. Rendre a megbeszélt hibákat követjük el. Ez így nagyon rosszul néz ki. Fejben nem tudunk koncentrálni. Mindent megpróbálunk, holnap reggel edzünk, de ez a négy vereség nagyon rosszat tett a lelkeknek.

Supka Attila: - Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, amelyen mindkét csapatnak a három pont megszerzése lesz a célja. Egyik együttes sem úgy szerepel eddig, ahogy szeretné. Helyenként jól játszottunk, jól megoldottuk a labdakihozatalt, gólszerzési lehetőségeket alakítottunk ki. Maximális hozzáállást tanúsított minden játékosom, ez nagyon fontos, hogy a végéig hajtsunk. A hajrában beszorítottak minket, de úgy gondolom, egy góllal megérdemelten nyertünk.