Csató: Ezért tartunk itt; Lucsánszky: Nem érdemeltünk győzelmet

2017.04.09 16:57

Edzői értékelések a 2-2-re végződött mérkőzés után / Vezetőedzőnk szerint elhittük, hogy megvan a három pont                                          

Mint tudósítottunk is róla, 2-2-re végződött izgalmas végjátékot követően a ZTE FC és a Soroksár vasárnap délutáni mérkőzése. A találkozó után így nyilatkozott a két vezetőedző:

Csató Sándor: - Nagyon jó meccs volt, a tévénézők biztosan élvezték. Én is élveztem az első kiállításig, hiszen magabiztosan, fegyelmezetten játszottunk. Sajnos azért tartunk itt, mert a sok kidolgozott helyzetet rendre ki is hagyjuk. Utána már elhittük, hogy zsebben a három pont, nem jöttünk hátra védekezni, ami megbosszulta magát. Az tetszett, hogy nem adtuk fel, és a végén kicsit visszaadta a sors a múlt vasárnap, Tatabányán a végén elbukott győzelmet. Természetesen ez így sokkal jobb érzés, de sajnálom is a meccset, mert úgy érzem, már korábban lezárhattuk volna.

Lucsánszky Tamás: - Furcsa helyzetben vagyok. Az első félidei játékunkat tekintve osztálykülönbség volt a ZTE javára, ekkor elintézhették volna a meccset. A végén viszont már zsebben volt a három pont, amiért mi is sokat tettünk. Összességében viszont nem érdemeltünk győzelmet, reális a döntetlen a helyzetek alapján is. A végén megítélt büntetőt nem láttam tisztán, de ilyenkor ilyet nem illik megadni. Viszont rutinos játékosom nem szabálytalankodhatott volna, ha ezt tette, be kellett fújni.