Családi ütközet, avagy megindulni a helyes úton - felvezető

2017.03.04 18:27

Szatmári kidőlt, a többi új viszont bevethető Dorogon / A tizenötödik helyezettel találkozunk                                                        

A Nyíregyháza elleni győzelemből próbál erőt meríteni csapatunk, ezt pedig holnap, az NB II-ben 15. helyezett Dorog otthonában kamatoztatni. Ahol mellékesen Csató Sándor fia, Csató Martin is futballozik, a 22 esztendős játékos eddig nyolcszor szerepelt kezdőként a bányászváros csapatában az idei idényben.

Ahol bizony a feljutást követően igazán küzdeniük kell a bennmaradásért, 26 pontjukkal három hellyel állnak a kiesőhely felett. Igaz, a 8 pontos előny kicsit megnyugtató, még jópár pontra szükségük lesz a bentmaradáshoz.

A mieinknek pedig a felzárkózásért kell hajtani, hiszen a múlt heti győzelem ellenére maradtunk kilencedikek, hat pontra a dobogótól, nyolcra a feljutástól. Hétvégén hátrébb biztosan nem kerülhetünk, előre viszont akár két helyet is léphetünk. A nyáron magabiztosan legyőzött dorogiak ellen a győzelem kötelezőnek mondható, mégha a múlt héten remekül beszálló Szatmári betegség miatt hiányozni is fog. Oláh Bálint és Kovács Gábor viszont immáron bevethető, így a védelemben töb opciója lesz Csató Sándornak. 

Dorogi FC - ZTE FC vasárnap 14.30
Játékvezető: Berényi Tamás (Máyer Gábor, Hofbauer Roland; Radványi Ádám)
Várható kezdőcsapatunk: Szappanos - Angyal, Króner, Forgács, Deutsch - Nagy T., Bedi - Paudits, Végh, Jakab - Bobál

Hajrá ZTE!