Beszámoló az NB II 25. fordulójáról

2016.05.02 19:08

A Mezőkövesd nem tudta megelőzni a ZTE-t / Kisvárda a tabella 2. helyezettje                                                                                                   

A 25. fordulòbeli összes mérkőzésről egy rövid beszámolót olvashatnak.

Sopron – Szolnok 0-0
Kevés helyzetet hozott a találkozó. Próbálkoztak a csapatok kapura lövéssel, de gól nem született. Igazságos döntetlen született.

Dunaújváros – Kisvárda 0-4 (0-3)
Gólszerzők: Vári Barnabás 39., Délczeg Gergely 45., Erős Gábor 46., Nagy Róbert 71.
Ezzel a győzelemmel a Kisvárda fellépett a tabella 2. helyére. A Dunaújváros elleni mérkőzésen végig az volt, amit a vendégcsapat akart. Nagyobb arányú győzelem is születhetett volna. A dunaújvárosi együttesnek alig volt helyzete a mérkőzésen.

Vác – Szeged 3-2 (2-1)
Gólszerzők: Tóth Gergely Csaba 20., Rusvay Gergely 45., 76. illetve Andorka Péter 41., Veszelinov Vladimir 54.
Jó mérkőzés volt. Sok fordulatot hozott a találkozó. Mindkét gárda sok lehetőséget dolgozott ki, de a hazai csapat jobban gólra tudta váltani a helyzeteit. A Vác ezzel a győzelemmel ismét nincsen kieső helyen, a szegedi csapat a 10. az idei bajnokságban.

Budaörs – Ajka 0-0
Megint nem tudott nyerni a Budaörs. Az Ajka ezzel a döntetlennel nem megy semmire, egyre nagyobb bajban van a csapat. A Budaörsnek minden bizonnyal nem lesznek kiesési gondjai, de már nagyon régen nyertek. A találkozón mindkét gárda próbálkozott egy-két kapura lövéssel, de gól nem született.

Siófok – Szigetszentmiklós 1-0 (1-0)
Gólszerző: Futó Zsombor 6.
Nem volt egy rossz mérkőzés. A vendégcsapat is sokat próbálkozott, de végül is gólt nem tudtak szerezni. A Balaton-parti gárda az első játékrészben volt jobb, de a második félidőben se játszottak rosszul. A Siófok a 7., míg a Szigetszentmiklós a 15. a tabellán.

Balmazújváros – Gyirmót 1-0 (0-0)
Gólszerző: Belényesi Miklós 85.
Sok helyzetet hagyott ki a Gyirmót és ez a végén megbosszulta magát. A Balmazújváros a második félidei játék képe alapján megérdemelten nyert.

Mezőkövesd – Soroksár 0-1 (0-1)
Gólszerző: Bajzát Péter 43.
A Mezőkövesd óriási lehetőséget szalasztott el, mivel kikapott a ZTE és ha győztek volna, felléphettek volna a tabella 2. helyére, de szerencsére a kövesdi együttes se tudott nyerni. A most már hetek óta jól játszó soroksári együttes megérdemelten nyert. A Soroksár csapata jobban tudott élni a helyzeteivel, mint a Mezőkövesd. A Mezőkövesd a 4., míg a Soroksár a 8. a táblázaton.

ZTE FC – Csákvár 0-3 (0-2)
Hajrá ZTE!