Az új szezonban is érdemes lesz a ztefc.webnode.hu-t olvasni

2015.07.25 19:43

Szurkolóink is osztályozhatnak majd a hazai meccsek után / Minél több mérkőzésről próbálunk majd közvetíteni / Rovatok is lesznek                    

Honlapunk, a ztefc.webnode.hu a 2015/2016-os bajnoki idényben is folyamatosan tájékoztatja majd szurkolóinkat a friss hírekről, eredményekről, ezen kívül élő közvetítést adunk a mérkőzésekről, illetve interjúkat, képeket és különböző, hetente jelentkező rovatokat is elérhetnek weboldalunkon.

Lezárult a felkészülési időszak, jövő héten finomhangolás, szombaton pedig bajnoki rajt Szigetszentmiklóson.
Terveink szerint az összes (az első, Budaörs elleni találkozót leszámítva, ahol szöveges közvetítést tervezünk) hazai bajnoki mérkőzést élőhangos formában közvetítjük.
Idegenbeli találkozók esetében a mérkőzés hetének szerdáján számolunk be arról, lesz-e az adott összecsapásról élőhangos vagy szöveges tudósítás.

Az elmúlt szezon utolsó heteiben indítottuk el rovatainkat, ezek, amikor újra aktuálisak lesznek, folytatódnak. Csütörtökönként felvezetjük az NB II következő fordulóját, pénteken a ZTE FC aktuális mérkőzésével foglalkozunk részletesebben, míg vasárnap este beszámolót olvashatnak a forduló összecsapásairól. Figyelmet fordítunk az utánpótlásra és a női csapatra is, velük hétfőnként és keddenként foglalkozunk.

Természetesen a játékosok statisztikája, a tabella és a góllövőlista is frissítésre kerül majd.

Próbálunk majd minél több interjút készíteni a játékosokkal és a szakmai stábbal egyaránt, és képekkel szolgálunk majd az edzésekről és mérkőzésekről is.

Ezúttal is megpróbáljuk majd megmozgatni olvasóinkat: a GÓLTOTÓ helyett ezúttal a ZTE FC játékosainak értékelésében formálhatnak véleményt a hazai meccsek után. Azokat a futballistáinkat, akik legalább harminc percet pályán töltöttek, ötös skálán lehet majd osztályozni, ahol az ötös a legmagasabb pontszám. Honlapunk szerkesztői is adnak majd egy-egy osztályzatot minden játékosnak, és a szurkolói átlag, valamint a szerkesztői osztályzat középértéke lesz a végleges osztályzat.

Érdemes lesz tehát olvasni a ztefc.webnode.hu-t, amelyet a facebookon is megtalálnak.

Hajrá ZTE!