A legfrissebb információk a csapatról

2015.01.20 19:04

Szappanos csütörtökön már edzene / Sluka is a csapattal tréningezett ma / Három próbajátékos van jelenleg                                                        

Meglátogattuk a ZTE FC mai edzését is, amelyen ott volt Szappanos Péter kapus, de csak nézőként. Ugyanis a szombati edzésen, amin egymás elleni játék volt, eltört az orra.

-          Bízom benne, hogy csütörtökön már edzhetek – mondta Szappanos Péter kérdésünkre. – Kicsit el is mozdult az orrom, helyre kellett rakni a kórházban. Ha nem mozgatom, nem csinálok vele semmit, akkor nem fáj, csak ha hozzáérek.

Szappanos a holnapi, Balatonfüred elleni edzőmeccsen természetesen még nem védhet, de a hét végén, valamint a jövő heti edzőtáborban (ahol három osztrák csapattal is lesz edzőmeccs) remélhetőleg már igen.

A csapattal edzett az őszt Pápán töltő Marián Sluka is. A játékost a külföldi játékosokra vonatkozó korlátozás miatt – amelyik csapat külföldi állampolgárságú játékost szerződtet, nagyon komoly pénztől esik el – nem valószínű, hogy szerződtetni fogja szerződtetni a csapat, jelenleg edzéslehetőséget biztosítanak neki.

Három próbajátékost tesztelnek jelenleg, Tóth Lászlót, Fényes Szabolcsot és Horváth Pétert. Lendvai Miklós elmondása szerint próbajátékos az edzőtáborba már nem utazik.

A mai edző keret: Czirjék, Hársfalvi (kapusok), Fényes, Tóth L., Horváth P., Króner, Fodor, Forgács, Farkas, Kocsis, Babati, Károly, Bíró, Kovács Gy., Kovács G., Tanque, Délczeg, Szegleti, Simonfalvi, Szakály, Horváth A., Szöllősi, Bailo

Vittman Ádám azért nem vett részt az edzésen, mert Székesfehérváron vett részt ellenőrzésen korábbi sérülése miatt.

Az edzés egyébként a füves pályán zajlott, az elmúlt héten már itt tudott edzeni a ZTE FC.

A tréningről készült képgalériánkat IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

Hajrá ZTE!